Djurić preneo ovlašćenja na potpredsednike

Izvor: Beta, 18.Feb.2014, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djurić preneo ovlašćenja na potpredsednike

BEOGRAD, 18. februara 2014. (Beta) - Predsednik fudbalskog kluba Partizan Dragan Djurić rekao je u utorak da je sva ovlašćenja preneo na potpredsednike crno-belih i da će se uključiti u rad koliko god bude mogao, ali da se na narednoj Izbornoj skupštini sigurno neće ponovo kandidovati za tu funkciju.

"S obzirom na obaveze i probleme koje imam u privatnom bitisanju, ne mogu da budem prisutan kao u prethodnom periodu. Moje prisustvo u narednih pet-šest meseci će biti dosta >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << smanjeno i na moju molbu sam preneo ovlašćenja na potpredsednike, a ja ću kao predsednik da se uključim koliko god mogu", rekao je Djurić novinarima na stadionu Partizana posle sednice Upravnog odbora.

Redovna Izborna skupština Partizana trebalo bi da se održi u decembru, ali je Djurić rekao da će se možda održati ranije.

Djurić je uhapšen 13. januara zbog krivične prijave koju je protiv njega podnela policija u vezi s privatizacijom Veterinarskog zavoda, kao jedne od sporne 24 privatizacije. On je 10 dana kasnije pušten iz pritvora pošto je položio jemstvo od dva miliona evra.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đurić preneo ovlašćenja na potpredsednike

Izvor: Akter, 18.Feb.2014

Dragan Đurić rekao je da je sva ovlašćenja preneo na potpredsednike crno-belih i da će se uključiti u rad koliko god bude mogao

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.