Đurić: Nova titula je obaveza

Izvor: B92, 12.Jun.2013, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurić: Nova titula je obaveza

Fudbaleri Partizana počeli su pripreme za novu sezonu u kojoj će im glavni ciljevi biti osvajanje sedme uzastopne titule i iskorak na evropskoj sceni.

Trener Vuk Rašović u sportskom centru Teleoptik u Zemunu okupio je 18 igrača, dok će se ekipi naknadno priključiti fudbaleri koji su donedavno imali reprezentativne obaveze.

Predsednik Dragan Đurić pozdravio je fudbalere i poželeo im uspeh u novoj sezoni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Imamo obavezu koja je postala navika za naš klub. Znate šta je rađeno poslednjih pet-šest godina i to isto nas očekuje i ove. Uradili ste nešto što će mnoge generacije pamtiti i iskustvo koje imamo možemo da iskoristimo kako bismo napravili korak više u Evropi“, rekao je Đurić.

Đurić je poručio igračima da ozbiljno shvate obaveze na pripremama i da se maksimalno posvete radu sa trenerom Rašovićem.

Imamo kvalitet, nekoliko igrača će otići, a u narednih pet do šest dana rešićemo pitanje pojačanja, kako bismo dobili mlad tim koji će ispuniti naše zahteve. Finansije su počele da se rešavaju, o tome ne treba da brinete i maksimalno se posvetite terenu i radu sa trenerom“, poručio je Đurić.

Rašović je naglasio da će Partizan pokušati da se pojača na pozicijama bekova, defanzivnih veznih i spoljnih igrača.

Nove obaveze su pred nama. Odlazak Lazara Markovića je hendikep, ali želimo da napravimo dobar tim koji neće zavisiti od pojedinaca“, rekao je Rašović.

Rašović je dodao da je napadač Marko Šćepović i dalje igrač Partizana i da je izrazio želju da bide prisutan na početku priprema.

Rašović je prokomentarisao i odsustvo Lazevskog i Miljkovića kojima su istekli ugvori.

Oni su slobodni igrači i biraju šta će da rade u budućnosti. Moja zelja je da ostanu, ali videćemo koliko je to realno. Pokušacemo da nađemo pojačanja na toj poziciji“, rekao je Rašović.

Rašovićevom pozivu odazvali su se: Živko Živković, Vojislav Stanković, Predrag Luka, Nemanja Kojić, Silva Eliomar, Nikola Ninković, Andrija Živković, Branko Pauljević , Saša Marković, Dejan Babić, Saša Ilić, Marko Živković, Nikola Petrović, Miloš Ostojić, Filip Knežević, Danilo Pantić, Stefan Šćepović i Milan Jokić, dok će se ekipi u četvrtak priključti Saša Ivković i Nemanja Petrović.

Fudbaleri Partizana prvi deo priprema odradiće na Zlatiboru od 14. do 26. juna, dok će kao i prethodne tri sezone rad nastaviti na Pohorju, u Sloveniji.

Po završetku priprema u Sloveniji 6. i 7. jula učestvovaće na turniru u Varšavi gde će im protivnici biti Legija, Fluminense i Austrija iz Beča.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Fudbaleri Partizana počeli pripreme

Izvor: NaDlanu.com, 12.Jun.2013

Fudbaleri Partizana počeli su danas pripreme za novu sezonu u kojoj će im glavni ciljevi biti osvajanje sedme uzastopne titule šampiona Srbije i iskorak na evropskoj sceni..Trener Vuk Rašović u sportskom centru Teleoptik u Zemunu okupio je 18 igrača, dok će se ekipi naknadno priključiti fudbaleri...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.