Đurđevićev gol opet nedovoljan za pobedu (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jan.2019, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurđevićev gol opet nedovoljan za pobedu (VIDEO)

Sporting iz Hihona treći put uzastopno igrao nerešeno kao gost u španskoj drugoj ligi.

Nekadašnji Partizanov napadač Uroš Đurđević (24), koji je letos došao u Sporting iz Olimpijakosa, postigao je treći gol u španskoj drugoj ligi (jedan dao u kupu), ali je to opet bilo nedovoljno za pobedu. Doveo je tim iz Hihona u vođstvo protiv Albasetea u 24. minutu, a domaćin je stigao do boda pogotkom Ukrajinca Romana Zozulije u 86.

#Vídeo Así fue el gol del #Sporting
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
https://t.co/AXLan5mB3u— La Nueva España (lanuevaespana) January 12, 2019

#Vídeo Este fue el gol que impidió la victoria del #Sporting https://t.co/Zm3HZ1gB9r— La Nueva España (lanuevaespana) January 12, 2019

Đurđević je bio strelac i u prošlom kolu. Isto je dao vodeći gol, ali je Saragosa s 2:1 odnela sva tri boda kući. Sportingu je remi s Albaseteom treći uzastopni u gostima. Nerešeno bi mu bio zlata vredan ishod u revanšu osmine finala kupa protiv Valensije u utorak budući da ju je na svom terenu savladao s 2:1, ali Đurđevića nije bilo na tom meču.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.