Đurđević: Idemo na pobedu, ali odgovara nam i bod

Izvor: Sportski Žurnal, 19.Apr.2013, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurđević: Idemo na pobedu, ali odgovara nam i bod

Trener Radničkog 1923 Dejan Đurđević rekao je da će njegova ekipa ići na pobedu protiv Donjeg Srema, ali da bi „realno” bio zadovoljan i bodom.
Protiv Donjeg Srema želimo, kao i u svakoj sledećoj utakmici, da uzmemo bodove. Igramo protiv ekipe koja je uslovno rečeno domaćin. U problemima smo i mi i oni. Utakmica će biti teška i neizvesna. Ići ćemo na sve ili ništa, iako bi nam realno odgovarao i bod jer bismo bili bolji u međusobnim susretima – rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je Đurđević.
Radnički je trenutno pretposlednji na tabeli sa 23 boda, dok je Donji Srem mesto iznad njega, sa bodom više. Kragujevčani neće moći da računaju na Slavka Marića, s obzirom on ima parne žute kartone.
Igramo dobro u poslednje vreme. Od kada sam došao nijednu utakmicu nisam imao sve igrače na raspolaganju. Osim ovih igrača koji su već duže vreme povređeni, ne možemo da računamo na Marića, koji nam je jako važan zbog iskustva i energije koju donosi – rekao je Đurđević.
Utakmica Donji Srem – Radnički 1923 igra se u subotu od 16.00 u Novom Sadu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Đurđević: Idemo na pobedu, ali odgovara nam i bod

Izvor: Blic, 19.Apr.2013

Trener Radničkog 1923 Dejan Đurđević rekao je da će njegova ekipa ići na pobedu protiv Donjeg Srema, ali da bi "realno" bio zadovoljan i bodom. .."Protiv Donjeg Srema želimo, kao i u svakoj sledećoj utakmici, da uzmemo bodove. Igramo protiv ekipe koja je uslovno rečeno domaćin. U problemima...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.