Đumić povređen, predstoji mu ozbiljnija pauza?

Izvor: MozzartSport.com, 10.Feb.2016, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đumić povređen, predstoji mu ozbiljnija pauza?

Peh za centra crno-belih

Dobio je Božo Đumić više vremena i novu ulogu pod trenerskom palicom Aleksandra Džikića, igra sve više u tandemu sa Kevinom Džounsom što je svakako pomoglo da ekipa dođe do određenih rezultata i skoro obezbedi opstanak u ABA ligi. Ali ga je sada zadesio peh. Naime, Đumić je zaradio povredu noge.

Ne zna se da li je u pitanju teža pobeda koja bi ga odvojila od terena do kraja Jadranske lige i od Kupa Radivoja >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Koraća ili samo lakši problem. U svakom slučaju sada će teret pod košem pasti na Džounsa, novajliju Darela Vilijamsa i Čedomira Vitkovca.

Kup Radivoja Koraća igra se od 18. februara, a u ABA ligi Partizan ima još tri meča. Prvi sledeći je na programu u subotu kada crno-beli igraju protiv Tajfuna.

Najverovatnije bez pomoći Đumića.

(FOTO: Startsport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.