Đukić odredio spisak putnika za UAE

Izvor: B92, 27.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić odredio spisak putnika za UAE



Fudbaleri beogradskog Partizana sledećih deset dana provešće na pripremama u Dubaiju. Trener 'crno-belih' Miroslav Đukić saopštio je posle treninga u subotu spisak igrača na koje računa u predstojećem periodu.

U Ujedinjene Arapske Emirate putuju golmani Kralj, Jovšić i Asprogenis, igrači odbrane Lomić, Lazarević, Rnić, Rukavina, Bajić, Đorđević i Mihajlov, igrači sredine terena Radovanović, Nađ, Smiljanić, Zajić, Tomić, Gulan, Maletić, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nebojša Marinković, Bosančić i Lazić i napadači Nenad Marinković, Lazetić, Vukelja, Jovetić i Odita.

Kao što je ranije i najavio Đukić na ključni deo priprema vodi trojicu golmana i 22 igrača, a u Beogradu ostaju Ćirković, Milović, Boja, Radonjić, Stojkov, Radosavljević i Markovski.

Još se ne zna gde će njih sedmorica igrati sledećeg proleća ali će otići na 'pozajmice' ili trajno u druge klubove.

Igrači, stručni štab i deo uprave beogradskog kluba koji putuje u UAE poleću sa beogradskog aerodroma 'Nikola Tesla' u nedelju u 20.15.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.