Đukić hvali kapitena: Sale Ilić kao dirigent orkestra

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2017, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić hvali kapitena: "Sale Ilić kao dirigent orkestra"

Partizan pobedio Bačku, Ilić odigrao 90 minuta, Đukić veoma zadovoljan.

Trener Partizana Miroslav Đukić bio je veoma zadovoljan igrom i pobedom od 3:1 protiv Bačke u Super ligi. Novinarima je otkrio kakvo je stanje sa Vladimirom Stojkovićem, a uputuio je i čestitke kapitenu Saši Iliću.

"Veoma sam zadovoljan ekipom. Odlično smo počeli, dali dva gola, poveli. Malo nas je taj gol poljuljajo, ekipa je izgubila samopouzdanje krajem prvog poluvremena, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali smo u drugom ponovo dominirali, imali šanse i na kraju pobedili 3:1, što je u ovom trenutku zaista najbitnije. Želeo bih da zaista čestitam ekipi, jer se posle veoma teškog gostovanja u Albaniji i pobedila", rekao je Đukić novinarima posle utakmice.

Saša Ilić je počeo utakmicu i odigrao svih 90 minuta, a bio je i asistent kod jednog gola.

"Saša Ilić je kao dirigent orkestra. Odigrao je 90 minuta i zaista je bio odličan. Radio je za ekipu, pomogao je ekipi i stvarno, sve čestitke Saletu", rekao je Đukić.

Zašto nije bilo Stojkovića?

"Stojke ima malu povredu, da kažemo smetnju. Nije ništa ozbiljno, ali smo rešili da ga odmorimo", rekao je trener Partizana.

Đukić je pre meča rekao da njegovi igrači moraju da imaju više strpljenja u građenju šansi. Danas su tri gola postignuta u prvih 20 minuta, a treći Partizana je pao u nadoknadi vremena. Kako je on zadovoljan tim segmentom?

"Imali smo mnogo prilika, nekoliko kontri u kojima smo mogli da kaznimo protivnika, ali nismo. Zadovoljan sam ekipom, kako su radili, strpljivo. Pogotovo posle primljenog gola, što je jako teško. Ipak su se digli, dominirali i pobeda ni u jednom trenutku nije dolazila u pitanje", rekao je Đukić.

Trener Bačke Zvezdan MIlošević bio je kratak i jasan.

"Partizan je zasluženo pobedio, koliko god bilo teško da se to prizna. Loše smo počeli, oni su poveli 2:0, ali smo posle uspostavili ravnotežu i imali aktivan rezultat do kraja. Čestitam igračima na pokazanom karakteru i zalaganju, ali je, sve u svemu, Partizan bio bolji i zasluženo pobedio", rekao je Milošević.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.