Đukić: Vidim Valensiju koju želim

Izvor: B92, 05.Avg.2013, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić: Vidim Valensiju koju želim

Trener Valensije Miroslav Đukić izjavio je da ga ekipa već podseća na tim koji želi.

Valensija je protekle noći ubedljivo pobedila Inter sa 4:0 na Međunarodnom kupu šampiona koji se igra u Sjedinjenim Državama, a za peto mesto na tom turniru će se boriti sa Evertonom.

"Odigrali smo veoma dobru utakmicu. Bio je to intenzivan meč. Hoću ekipu s karakterom, tim koji napada protivnika. Sve više vidim Valensiju koju želim", rekao je srpski trener, prenoše španski mediji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Moramo da shvatimo da smo dobar tim. Ništa još nismo osvojili, moramo ovako da nastavimo. Smirenim i napornim radom možemo da ostvarimo svoje ciljeve”, dodao je Đukić.

Na Međunarodnom kupu šampiona u Majamiju učestvuje osam ekipa. Za trofej će se boriti Čelsi i Real iz Madrida. Za treće mesto će igrati Milan i Los Anđeles Galaksi, a za sedmo Inter i Juventus.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Đukić: Vidim Valensiju koju želim

Izvor: B92, 05.Avg.2013

Trener Valensije Miroslav Đukić izjavio je da ga ekipa već podseća na tim koji želi...Valensija je protekle noći ubedljivo pobedila Inter sa 4:0 na Međunarodnom kupu šampiona koji se igra u Sjedinjenim Državama, a za peto mesto na tom turniru će se boriti sa Evertonom..."Odigrali smo veoma...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.