Đukić: Strah, psiha, brz gubitak lopte...

Izvor: MozzartSport.com, 28.Sep.2017, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić: Strah, psiha, brz gubitak lopte...

„A kada nemaš loptu ne možeš da pobediš“, poručio trener crno-belih

Početna bajka pretvorila se u veliki trenerski košmar Miroslava Đukića. Bio je na pola koraka nekadašnji sjajni libero da skine najveći skalp u trenerskoj karijeri, ali... Igra crno-belih se u drugom poluvremenu raspala.

„Neverovatna utakmica, odlično prvo i katastrofalno drugo. Posle penala i primljenog gola, nismo postojali. Totalno drugi Partizan. Sve se promenilo. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Sve lopte smo pogubili. A kad nemaš loptu, onda ne možeš da pobediš.Ne mislim da smo se opustili na 2:0. Prvi primljeni gol psihički loše uticao na nas. Pali smo, pojavio se strah da možemo da izgubimo utakmicu. To nas je sputalo i ušli smo u problem. Nismo uspeli da uspostavimo pas. U drugom poluvremenu smo brzo gubili loptu, to je glavni razlog što smo tako loše izgledali“, rekao je Miroslav Đukić.

Novinare je zanimalo zašto Miroslav Đukić nije nešto ranije menjao.

„Isti igraći su odigrali vanserijsko prvo poluvreme, nije bilo potrebe da išta menjamo. Očekivali smo i da ekipa reaguje, ali nismo došli do igre.Mi prvo treba da rešimo svoje probleme, da ne smemo da primimo tri gola, a onda da razmišljamo o rezultatima konkurenata u grupi“.

Crno-beli su još jednom pokazali da imaju velikih problema kada igraju kod kuće.

Očigledno je problem kad igramo kod kuće. Tu morate više da imate loptu u nogama, a kada je protivnik veoma agresivan onda to ne uspevamo.

Crno-beli su posle prvih 45 minuta mogli da vode i sa 3:0.

„Nismo na poluvremenu ni razmišljali o onoj stativi i mogućem autogolu za 3:0. Izašli smo u drugom da igramo kao i prvo, hteli smo da budemo agresivni. Ne smemo da gubimo lopte u opasnim zonama pogotovo protiv ovakvih rivala kao večeras. Protivnik je to uspeo da kazni. To su bile početničke greške“.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.