Đukić: Čeka nas teška utakmica

Izvor: B92, 12.Mar.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić: "Čeka nas teška utakmica"



Fudbaleri Partizana, posle četiri pobede u prolećnom delu Meridijan Superlige, igraju u Apatinu meč četvrtfinala Lav kupa Srbije. Protivnik je ekipa Mladosti. 'Crno-beli' su jesenas u Apatinu izgubili, 1:0, a u prvom kolu nastavka prvenstva su pobedili, istim rezultatom.

Teška nas utakmica čeka, jer je Mladost odlična ekipa. Ali, ako želimo trofej, a želimo ga, moramo da pobedimo," kaže Miroslav Đukić.

Đukić je posle utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa Zemunom najavio da će biti promena u timu zbog toga da bi se ekipa „malo osvežila, pre svega psihički", ali će imati probelma sa povređenim i kažnjenim igračima.

Branimir Bajić ima dva žuta kartona u Kupu, Nenad Marinković je isključen na utakmici Teleoptik – Hajduk i nema pravo da igra, a zbog povreda Đukić ne računa na golmana Kralja, Nađa i Oditu.

’Crno-beli’ u Apatin kreću u utorak popodne, a noć pred duel četvrtfinala Lav kupa Srbije provešće u motelu „Kronić” kod Sombora.

Utakmica Mladost Apatin – Partizan igra se u sredu, od 14 časova.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.