Đovinko u isto vreme predriblao sudiju i Noćerina, a onda ih i izblamirao /video/

Izvor: Blic, 19.Mar.2012, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đovinko u isto vreme predriblao sudiju i Noćerina, a onda ih i izblamirao /video/

Mladi fudbaler Parme i nosilac igre Sebastijan Đovinko izazvao je salve osmeha na tribinama Enija Tardinija kada je u meču između "mlekadžija" i Milana naterao Antonija Noćerina i glavnog arbitra Luku Bantija da se sudare na sredini terena.

"Atomski mrav" je prvo oduzeo loptu fudbaleru Milana, a onda je krenuo u prodor ka golu "rosonera". Na putu mu se našao sudija, međutim, Đovinko je spretno proturio loptu kroz noge glavnom arbitru, a Noćerino koji nije mogao da se zaustavi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << oborio nesrećnog Bantija na zemlju.

Navijači su uz ovacije pozdravili taj potez, ali Noćerino je na kraju potvrdio staru izreku "ko se zadnji smeje, najslađe se smeje" jer je Milan pobedio Parmu sa 2:0.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.