Đoriću ubi nam decu

Izvor: Vesti-online.com, 10.Maj.2011, 13:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Đoriću ubi nam decu"

“Držiš kafanu na Zlatiboru, siva si eminencija prilikom izdavanja trenerskih licenci u zemlji, a o fudbalu pri tome ne znaš ama baš ništa”, piše supersport.rs i nastavlja sa kritikama na račun Milovana Đorića.

Ej, bre ljudi, on je na kraju karijere. Znači nema više. Gotovo. Završenoooooo!

Za one koji su zaboravili, samo ćemo spomenuti njegovu briljantnu taktiku dok je bio selektor mlade reprezentacije Jugoslavije kada smo na stadionu Partizana pregaženi >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << od Hrvata 2:6.

Pored toga, ne zaboravite trenersku minijaturu kad je u susretu seniorskih ekipa protiv Rusije pri rezultatu 0:1 izveo jedinog preostalog napadača Gorana Drulića i uveo Dejana Stankovića. Ta formacija 4-6-0 ostala je zlatnim slovima upisana u svim fudbalskim udžbenicima. I to pod naslovom - “Samoubistvo by Milovan Đorić“.

"Đorić je ološ srpskog fudbala“

Boban Bogdanović, gensek fan kluba „Orlovi“:

"Organizovaćemo u četvrtak u 12 časova u Knez Mihailovoj ulici protest pod sloganom "Đorić je ološ srpskog fudbala“. Tomislav Karadžić je preko priučenog konobara upropastio ovu decu. Dosta je više da samo kod nas matorci koji nemaju pojma o fudbalu vode mlađe selekcije.

Ali ima i jedna lepa vest. Posle utakmice održana je uobičajena konferencija za medije, a Đora je izjavio nešto najbolje što smo mogli da čujemo u svom životu. Obratite pažnju:

"Svu odgovornost primam na sebe. Na kraju sam trenerske karijere, a pred ovim momcima je svetla budućnost. Osim u drugom poluvremenu protiv Engleske, na svim ostalim mečevima smo podbacili".

Mi se sada nadamo da će otići iz fudbala za sva vremena!

“Kad Milovan Đorić komanduje, rat je unapred izgubljen”, konstatuje list Alo.

Neuspeh na EP u Srbiji teže pada ako se uzme u obzir da se radi o selekciji koja je sprovela jedne od najdužih priprema u istoriji fudbala! Selektor Đorić ih je okupio još u avgustu prošle godine, a razdvajali su se veoma retko, gotovo 10 meseci bili su non-stop zajedno!

Na tribinama stadiona u Inđiji, jednom od roditelja se otelo:

"Đoro, ubi nam decu"!

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.