Đorđević zabrinut, nije mu do košarke ni nakon pobede!

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2019, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević zabrinut, nije mu do košarke ni nakon pobede!

Novi problem za selektora Srbije.

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević bio je vidno zabrinut posle utakmice sa Turskom, zbog povrede Dragana Milosavljevića.

Bek naše reprezentacije je odmah odveden na magnetnu rezonancu.

"Teško je govoriti o košarci posle ovakve utakmice. Sve misli su nam usperene ka Milosavljeviću, uz nadu da povreda nije teška. Što se same utakmice tiče, mislim da smo iz dobrih odbrambenih rešenja došli do rezultata", >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kazao je Đorđević nakon trijumfa.





"Iako su Turci u prvom poluvremenu promašivali i neke šuteve iz izrađenih pozicija, treba reći da smo ih mi u mnogo prilika agresivnošću doveli u situaciju da napade rešavaju u poslednjim sekundama. Dobro smo otvorili utakmicu, pre svega kvalitetnim pristupom odbrani, dobro smo igrali i sve vreme kontrolisali rezultat", smatra selektor "orlova".

Srbija u subotu 17. avgusta u 17 sati u svom drugom meču Akropolis kupa igra protiv Italije.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Turska

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĐORĐEVIĆ ZADOVOLjAN IGROM: Sve vreme smo kontrolisali rezultat

Izvor: Večernje novosti, 16.Avg.2019

Treba reći da smo ih mi u mnogo prilika agresivnošću doveli u situaciju da napade rešavaju u poslednjim sekundama - rekao je selektor Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević bio je vidno zabrinut posle utakmice s Turskom, zbog povrede Dragana Milosavljevića,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.