Đorđević u Temerinu i Žablju najavio pomoć centrima za socijalni rad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Feb.2019, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević u Temerinu i Žablju najavio pomoć centrima za socijalni rad

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević posetio je Temerin i Žabalj, gde je razgovarao sa čelnicima opštinama i predstavnicima socijalnih ustanova.

Đorđević je prvo boravio u Temerinu, gde je razgovarao sa predsednikom opštine, a nakon toga je posetio dnevni centar za decu i roditelje i upoznao se sa planovioma centra za socijalni rad.

Nakon toga, Đorđević se uputio u Žabalj gde se prvo sastao sa predstavnicima lokalne >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << samouprave i socijalnih ustanova.

Posle opštine, Đorđević je obišao Udruženje roditelja i hranitelja dece i omladine sa smetnjama u razvoju „Altruist".

Gledaćemo da pomognemo i centrima za socijalni rad, kaže Đorđević, dodajući da od njih očekuje da apliciraju za sredstva kod pokrajine, u kom slučaju će i republika biti spremna da nadopuni nedostajuća sredstva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Đorđević i Milunović o zajedničkom obeležavanju praznika

Izvor: RTS, 28.Feb.2019, 14:35

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, uoči zajedničke sednice vlada Republike Srbije i Republike Srpske, razgovarao je sa resornim ministrom Duškom Milunovićem o bilateralnim odnosima u oblasti rada i boračkih pitanja, a jedna od tema bilo je i zajedničko...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.