Đorđević pred Novi Pazar: Imamo svoje adute

Izvor: B92, 05.Apr.2023, 23:42

Đorđević pred Novi Pazar: Imamo svoje adute

Trener fudbalera Radnika Slavoljub Đorđević izjavio je da je Novi Pazar "izuzetan tim" i dodao da smatra da je "favorit" na meču u četvrtak.

Radnik će 6. aprila gostovati Novom Pazaru, u meču 29. kola Super lige Srbije.

"Očekuje nas duel protiv još jedne ekipe iz gornjeg dela tabele. Čestitam Novom Pazaru na neverovatnoj sezoni. Novi Pazar je izuzetan tim, ništa novo neću reći ako kažem da je naš protivnik favorit. Krenuli smo u prolećni deo iz bezizlane >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << situacije, uspeli smo da dođemo da se borimo za opstanak. Igrači igraju pod neverovatnim pritiskom jer nam je svaki bod bitan u borbi za "goli život"", izjavio je Đorđević, a preneo klub.

"Imamo svoje adute, verujem mojim igračima, u njihov rad i kvalitet. Izaćićemo hrabro, odigrati muški, pokušati da neutrališemo protivničke a iskoristimo naše prednosti. Pita se i protivnik. Najvažnije je da posle utakmice možemo da se pogledamo u oči", dodao je on.

Radnik je na pretposlednjem, 15. mestu sa 20 bodova.

Đorđević je izrazio i nezadovoljstvo medijskim izveštajima sa utakmice prošlog kola u kom je Radnik poražen od TSC-a.

"U medijima se potencirao trijumf našeg rivala, što mogu da razumem, ali smatram da nije u redu da se u izveštajima nakon utakmice ne pominje da je Radnik imao četiri zicera na tom meču. Ovo ne govorim zbog mene lično već zbog mojih igrača koji su zaslužili da se i pored poraza pomene i to da smo posebno u prvom poluvremenu bili bolji rival", rekao je Đorđević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.