Đorđević o Teodosiću: NIJE gotovo, pratićemo situaciju

Izvor: Mondo, 12.Avg.2019, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević o Teodosiću: NIJE gotovo, pratićemo situaciju

"Ne možemo da kažemo 'da' ili 'ne'", rekao je selektor u odgovoru na pitanje o svom povređenom plejmejkeru.

Foto: MN Press

Dok je reprezentacija Srbije u ponedeljak igrala protiv Litvanije u Kaunasu, njen kapiten Miloš Teodosić bio je u Bolonji, zbog pregleda svog povređenog stopala.

Dan nakon što je obnovio problem koji ga je neretko mučio, Teo je otišao u Italiju na terapije koje će uskoro razjasniti da li će selektor Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Đorđević moći da ga povede na Svetsko prvenstvo u Kinu.

Nakon utakmice i pobede u Litvaniji, selektor je govorio o iskusnom plejmejkeru i potvrdio da Teo nije "otpisan" za Svetsko prvenstvo.

Prema Đorđevićevim rečima, stručni štab i lekarski tim pratiće Teodosićevo stanje iz dana u dan, da bi bili sigurno da li on može ili ne.

"On nije 'otpisan' za Svetsko prvenstvo. On je u procesu lečenja. Idemo iz dana u dan, iz nedelje u nedelju, da bismo videli da li će moći ili ne. Sada ne možemo da kažemo 'da' ili ne'... Ako ne bude mogao, biće to veliki gubitak za nas", izjavio je "Sale Nacionale", a preneli litvanski novinari.

Takođe, Đorđević je potvrdio da je Teo u Bolonji na lekarskim pregledima i da će u utorak imati prvu terapiju.

Za to vreme, reprezentacija će nastaviti pripreme pre odlaska na Akropolis kup u Atini, gde će učestvovati od petka do nedelje.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.