Izvor: Blic, 28.Sep.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević napada Real

Đorđević napada Real

Real će pokušati da večeras (20.45) bez pomoći 'el gorda' (debeljka) Ronalda pobedi Olimpijakos za prve bodove u Ligi šampiona. Najbolji strelac madridskog kluba služi drugi i poslednji meč suspenzije zbog isključenja u meču sa Juventusom.

- 'El gordo' šeta terenom 70 minuta, ali iz prve šanse postiže gol. Zato je Real drugačiji tim kada je Ronaldo u sastavu. Međutim, mislim da su Robinjo i Raul dovoljni da se savlada odbrana Olimpijakosa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << - smatra Pablo Garsija koji će na sredini terena zameniti povređnog Zinedina Zidana.

'Kraljevi' su evropski pohod počeli katastrofom u Lionu (3:0) posle čega su usledile reakcije da Real očekuje nova neuspešna sezona.

- Jedan poraz je dovoljan ljudima da nas proglase gubitnicima. To je smešno. Takmičenje je tek počeli i mi ćemo pobediti grčki tim. Jači smo i igramo na svom terenu - poručio je desni bek Reala Mičel Salgado.

Najveću opasnost po gol Ikera Kasiljasa predstavljaju Brazilac Rivaldo i naš reprezentativac Predrag Đorđević. Olimpijakos ima maksimalan učinak u domaćem prvenstvu a tim norveškog stručnjaka Tronda Solieda u poslednjem kolu pobedio je Akratitos sa 2:0 (Đorđević i Konstantinu).

- Ako protiv Reala budemo igrali kao sa Akratitosom, onda je najbolje da ostanemo u Atini - kratak je bio Solieda.

Jedan od derbija igra se i u Gelzenkirhenu gde Šalke našeg Mladena Krstajića dočekuje Milan. Nemačkom timu je ovo tek drugo učešće u Ligi šampiona gde ima skor od dve pobede i pet poraza, bez remija.

Dejan Stanković je najavljen za startnu postavu Intera koji na 'San Siru' igra sa Rendžersom. A. P.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.