Đorđević: Sačuvali smo mir

Izvor: B92, 23.Feb.2021, 00:56

Đorđević: Sačuvali smo mir

Trener fudbalera Čukaričkog Dušan Đorđević rekao je da je njegova ekipa sačuvala mir i da joj je to donelo pobedu protiv Zlatibora prethodnog vikenda.

"Iza nas je zaista teška utakmica. U prvom poluvremenu se Zlatibor pokazao kao izuzetno tvrd i kvalitetan protivnik, mi nismo uspevali da iskažemo sve naše kvalitete. Gosti su imali veliki broj udaraca ka našem golu, što je nesvojstveno našem timu", rekao je Đorđević za klupski sajt.

"U nastavku smo se sabrali, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << znali smo da nam možda nije dan, da treba da sačuvamo mir. Na kraju, to je rezultiralo pobedom, koja je vrlo bitna", dodao je on.

Čukarički je u subotu, posle bolje igre u drugom poluvremenu, pobedio Zlatibor sa 2:0 i dodatno je učvrstio na četvrtom mestu na tabeli Super lige. Ekipa s Banovog brda je u tri meča osvojila sedam bodova.

"Igrali smo tri meča u sedam dana, ta serija mečeva ostavila je traga na našem timu. Posebno se to odnosi na utakmicu sa Vojvodinom na zaleđenom terenu, 45 minuta sa igračem manje. Taj meč bio je vrlo stresan, a potrošnja igrača u ogromna. Isto tako, protiv Rada smo igrali na kaljuzi, delovali smo ozbiljno i pobedili smo", rekao je Đorđević.

"Sada se osetilo i to da smo za srpske uslove imali vrlo kratke pripreme. Zbog svega toga, vrlo sam zadovoljan osvojenim bodovima, ostali smo na poziciji koja je za nas dobra", naveo je trener Čukaričkog.

Problem u pobedi protiv Čajetinaca mogle bi da budu povrede dvojice prvotimaca, igru su prinudno ranije morali da napuste Milan Savić i Nikola Ćirković.

"Savić je posle utakmice sa Radom prijavio da ga malo zateže loža. Međutim, dan-dva posle toga, kad god sam ga pitao, ništa ga nije bolelo. Pričam vam otvoreno, izgleda da je nešto postojalo, a da on iz želje da ne ispadne iz tima, to nije prijavio, iz najbolje namere. Potisnuo je i trpeo to, tako da još ne znamo stepen povrede", rekao je Đorđević.

Po njegovim rečima, Ćirković je u drugom poluvremenu protiv Zlatibora "platio ceh promenama terena i podloga".

"Ali, ne brinem se za njih dvojicu, već dugo vremena nemamo povređenog igrača i siguran sam da će obojica uskoro biti u stroju", rekao je Đorđević.

Čukarički će naredni meč igrati protiv Bačke u Bačkoj Palanci, u okviru 24. kola Super lige. Taj susret na programu je u subotu, 27. februara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.