Đorđević: Pobeda za Puškarića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2021, 16:36

Đorđević: Pobeda za Puškarića

Trener fudbalera Čukaričkog Dušan Đorđević zadovoljan je trijumfom protiv Metalca u Superligi, kojim je nastavljena dobra serija rezultata od početka prolećnog dela sezone.

Brđani su juče pobedili Metalac 2: 0 u 25. kolu Superlige golovima Đorđa Jovanovića, a tim trijumfom popeli su se na treće mesto na tabeli.

"Znali smo kvalitete ekipe Metalca, zbog toga smo dan pre meča imali možda i neuobičajeno dug sastanak. Imaju mnogo školovanih igrača, igraju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prepoznatljiv fudbal, znali smo da neće odustati od tog stila ni na našem terenu. Opet, mi smo imali velikih kadrovskih problema oko sastava tima, morali smo neke stvari u hodu da rešavamo. Pre svega, zadovoljan sam izdanjem mladih igrača, Mitar Ergelaš je počeo utakmicu, Jovan Lukić je ušao sa klupe, odigrao je vrlo dobro. Raduje nas i ta nova situacija, ali i mesto na tabeli na kojem se trenutno nalazimo i serija dobrih rezultata " rekao je Đorđević za klupski sajt.

Ona je istakao da cela ekipa Čukaričkog ovu pobedu posvećuje Darku Puškariću, momku koji je polomio nogu na gostovanju u Bačkoj Palanci.

Čukarički se posle dužeg vremena vratio na treću poziciju, koja garantuje plasman u kvalifikacije za premijernu Ligu Konfederacija.

"Pred kraj polusezone i početak drugog dela, kazao sam igračima da ukoliko branimo poziciju na kojoj se nalazimo, a tada smo bili četvrti, da nismo dobri. Moramo da gledamo ono što je ispred nas, a to je bila Vojvodina na trećem mestu. Ako uspemo, fenomenalno, ako ne uspemo - znamo da smo dali sve od sebe. I posle pobede protiv Metalca sam im u svlačionici kazao, sad smo treći, a da li ćemo odbraniti tu poziciju, to niko ne zna. Ali, da ćemo dati sve od sebe, to svima treba da bude jasno", rekao je Đorđević.

Šef struke Čukaričkog govorio je i o odlasku Veljka Birmančevića, koji je potpisao ugovor sa prvakom Švedske Malmeom.

"Računajući i Birmančevića, u ovom prelaznom roku ostali smo praktično bez tri najbrža igrača, nešto ranije otišli su Endijae i Eze. Oni su nam davali velike mogućnosti unapred. Ali, sad smo dobili neki drugi tip igrača, moramo tome da se prilagodimo. Jednostavno, razvojni smo klub, koji ima mnogo mladih igrača. Oni će kroz karijeru umnogome napredovati i u tom segmentu, svaki dan radimo na tome", zaključio je Đorđević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Đorđević: Pobeda za Puškarića

Izvor: RTS, 04.Mar.2021

Trener fudbalera Čukaričkog Dušan Đorđević zadovoljan je trijumfom protiv Metalca u Superligi, kojim je nastavljena dobra serija rezultata od početka prolećnog dela sezone. Brđani su slavili peti put, uz jedan remi, u šest mečeva. Taj učinak bio je dovoljan da se belo-crni popnu na...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.