Đorđević: Ovi momci su spremni i željni nadigravanja s Brazilom

Izvor: MozzartSport.com, 02.Sep.2014, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević: Ovi momci su spremni i željni nadigravanja s Brazilom

(OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA MOZZART SPORTA IZ ŠPANIJE)

Prvi slobodan dan na prvenstvu košarkaška reprezentacija Srbije iskoristila je da konačno odradi lagani trening kako bi se igrači odmorili od napora iz prethodnog perioda i uveli u ciklus pripreme za susret s Brazilom.

"Ovo je više bio trening da izbacimo umor, da uradimo stabilizaciju gornjeg dela tela, da vratimo energiju koja je bila potrošena tokom ove tri utakmice zaredom. U sredu nas čeka jedan dobar prepodnevni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << trening, gde ćemo napraviti pravu pripremu za Brazil", kaže selektor Srbije Saša Đorđević.

Da li možete da računate na Nenada Krstića?

"Njegovo prisustvo ovde, sam dolazak u Špoaniju mnogo znači za tim. Naravno da računamo na njega. Predstoje nam utakmice mnogo važnije i jače, gde će njegov kvalitet biti i te kako potreban".

O narednom protivniku bivši košarkaški as imao je samo reči hvale.

"Brazil je izuzetno ozbiljna ekipa. Čitajući izjave u poslednjih nekoliko meseci, tokom priprema za Mundobasket i kako se ponašaju, oni ovaj tim spremaju za Rio 2016. godine. Ovde su došli da osvoje medalju. I mislim da jesu jedni od glavnih kandidata za jednu od medalja uz Španiju i SAD. Predstoji nam jedna teška utakmica, na nivou one sa Francuskom, momci su spremni", rekao je selektor Srbije, a zatim dodao:

"Prvi smo cilj ostvarili, bez obzira na taj nesrećni poraz od Francuske. Protiv Brazila idemo da odigramo jednu snažnu utakmicu, takmičarsku, protiv snažne ekipe, koja ima dobre centre. Ima atipičnu igru u tom smislu što nema neku pravu četvorku, bez obzira na to što imaju Đovanonija i Hetšajmera, koji bi trebalo da podignu igru na toj poziciji. Videćemo da se dobro spremimo, mislim da su momci spremni, željni i voljni da igraju protiv Brazila", ističe Đorđević.

USKORO OPŠIRNIJE...

(FOTO: MOZZART Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.