Đorđević: Odbrana naš zaštitni znak

Izvor: Prva.rs, 11.Avg.2014, 11:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević: Odbrana naš zaštitni znak

Možemo da budemo zadovoljni ovom turnejom, na kojoj smo, bez važnih igrača, pobedili neke jake protivnike. Ali ono što je još važnije jeste što dobra odbrana postaje znak raspoznavanja naše ekipe, nešto što daje karakter timu. Već više puta sam istakao da svi igrači imaju želju da igraju dobru odbranu i to su pokazivali iz utakmice u utrakmicu", kaže selektor Srbije.
“To je nešto što smo izgradili do sada. U narednom periodu nam predstoji nešto drugačiji rad u kome >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << moramo da unapredimo mnoge elemente igre. Moramo mirne glave, sa nogama na zemlji, dobro da izanaliziramo dosadašnji tok priprema. Posle kratkog predaha po dolasku u Beograd, očekuju nas treninzi do Trofeja Beograda, kada ćemo, verujem u lepom ambijentu, odigrati utakmice protiv jakih i atraktivnih protivnika. Želim da istaknem besprekorno ponašanje svih igrača i na terenu i van njega. Do sada su demonstrirali pravi odnos prema reprezentaciji i verujem da će tako biti i u nastavlku priprema“, dodao je Đorđević. 

Predstojećeg vikenda u Kombank areni igra se Trofej Beograda, na kojem još učestvuju Turska, Portoriko i Argentina.
 
 

 
 

Nastavak na Prva.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.