Đorđević: Nisam rekao zbogom reprezentaciji, ali neću ni da igram po dva minuta

Izvor: Press, 20.Nov.2014, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević: Nisam rekao zbogom reprezentaciji, ali neću ni da igram po dva minuta

Napadač Lacija možda nije "otpevao svoje"
Kako prenose Novosti, srpski reprezentativac Filip Đorđević i dalje nije bivši, iako je odbio da uđe na teren u 88. minutu meča u Hanji.

Orlovi su pobedili sa 2:0 golovima Radosava Petrovića i Nemanje Gudelja.

Iskusni napadač odbio je da skine marker i uđe u igru, na šta je cela javnost reagovala burno.
"Neću da igram dva minuta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << ali zbogom nisam rekao", izjavio je navodno Filip Đorđević, a prenele su Novosti.

Još uvek nije izvesno da li će on dobiti novu priliku u našem nacionalnom timu.

Do marta je ostalo mnogo vremena, pa do sledećeg okupljanja može da se dogodi svašta i u njegovoj glavi i u Fudbalskom savezu Srbije.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

ĐORĐEVIĆ: Želim da igram za Srbiju na EP!

Izvor: Telegraf.rs, 20.Nov.2014

Prema izjavama koje dolaze iz Italije, napadač Lacija nije rekao zbogom reprezentaciji..Golgeter Lacija Filip Ðorđević nagovestio je da se, ipak, nije oprostio od reprezentacije Srbije, pošto je poručio da bi voleo da igra na Evropskom prvenstvu 2016. godine...- Incidenti na meču protiv Albanije...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.