Đorđević: Nerealno

Izvor: B92, 22.Jun.2023, 17:07

Đorđević: Nerealno

Srpska košarkašica Mina Đorđević sumirala je utiske posle teškog poraza.

Košarkašice Srbije poražene su od Belgije u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u Ljubljani rezultatom 93:53.

Marina Maljković je već dala svoje mišljenje, a nakon nje je za Sportklub pričala i Mina Đorđević.

"Stvarno mislim da ovo nije stvarna slika i naša najbolja igra i presudno je bilo otvoranje utakmice kda su imale 12:0 i protiv tima kao što je Belgija je to nedopustivo. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Probale smo da se vratimo, a onda idu naši promašaji i one su sve pgoodile i rezultat je bio nerealan", poručila je Mina Đorđević.

Motivacija?



"Evrobasket je takvo takmičene da nema prostora da žalimo i nismo ispunili cilj borbe za medalju, ali ostaje cilj plasmana na Olimpijske igre, sada sačekamo protivnika i treba da se spremimo za ono što sledi, znamo kvalitet Francuske i Crne Gore i zasluženo su tu i mi moramo da odmorimo glave i psihički spremne da budemo jer ništa nije gotovo i imamo još nadamo se dve utakmice",
poručila je srpska reprezentativka.

O Crnoj Gori, rekla je:

"Većina njih su bile moje saigračice i uz njih sam, imaju veliko srce i borbene su, a bile su atusajder i pokazale koliko mogu i nadam se najboljem ishodu ovde"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.