Đorđević: Loše smo spavali, možda se to osetilo

Izvor: B92, 23.Avg.2019, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević: Loše smo spavali, možda se to osetilo

Šenjang -- Selektor Srbije Aleksandar Đorđević posle pobede protiv Italije u Šenjangu izjavio je da je svaki trijumf dobar i da ekipa ide polako prema željenoj formi.

"Orlovi" su nadigrali "Azure" 71:65, nakon što su ispustili čak 16 poena prednosti (64:46) sa početka poslednjeg perioda i dozvolili Italijanima da preokrenu rezultat dva minuta pre kraja.

"Posle dana početne aklimatizacije, imali smo tridesetak minuta dobre košarke, imali smo jedan period >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od šest-sedam minuta bez reakcije u četvrtoj četvrtini, gde smo dopustili da se reprezentacija Italije vrati u igru. Celo drugo poluvreme nismo imali unutrašnju igru, to mora da nam bude snaga, ono na čemu smo insistirali i na čemu smo radili", rekao je Đorđević za sajt KSS.

Prema njegovim rečima, ekipa je u drugom poluvremenu igrala pogrešno.



"Na kraju dobra pobeda, uvek je bolje kad se dobije utakmica. Međutim, idemo dalje, još nas čeka puno toga, da, pre svega, dođemo fizički do određene forme, jer su svi igrači noćas jako slabo i jako loše spavali, možda se i to osetilo u ovoj utakmici, što je sasvim normalno. Zato smo i došli ovako rano u Kinu i polako idemo korak po korak ka nekoj formi"
, poručio je Đorđević.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ðorđević: Svaka pobeda dobra, idemo korak po korak

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Avg.2019

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Ðorđević poslije današnje pobede protiv Italije u Šenjangu izjavio je da je svaki trijumf dobar i da ekipa ide polako prema željenoj formi.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.