Đorđević: Bogdan je osetio umor, Bjelica ima akutnu upalu

Izvor: B92, 25.Avg.2019, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đorđević: Bogdan je osetio umor, Bjelica ima akutnu upalu

Košarkaška reprezentacija Srbije je protiv Novog Zelanda igrala bez nekoliko igrača.

Selektor Aleksandar Đorđević je odlučio da odmori Bogdana Bogdanovića i Miroslava Raduljicu, dok Nemanja Bjelica i Vladimir Lučić imaju zdravstvene probleme.

"Imali smo skraćenu rotaciju, Bogdanović je osetio mali umor što je sasvim normalno, s obzirom na minutažu koju je imao u svim prethodnim utakmicama, Sve je ovo dosta naporno, bez obzira što su utakmice pripremne…", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Đorđević.

On je govorio i o ostalim igračima koji su bili na poštedi.

"Bjelica je imao jednu akutnu upalu i nadamo se da će biti fit već sutra ili prekosutra. Lučić ulazi polako u formu i odradio je još jedan dobar trening. Ne verujem da će biti spreman za utakmicu sa Francuskom prekosutra i ne treba, ali ima vremena, polako hvata ritam uz njegovu veliku želju, sigurno da nam jako fali u rotaciji. Kada je reč o Raduljici bio je njegov red da odmara, kao što je prekjuče bio Marjanovićev, jednostavno koristimo to da imamo jedan intenzitet koji nam je jako potreban", naveo je Đorđević.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĐORĐEVIĆ OBJASNIO ZAŠTO JE IMAO SKRAĆENU ROTACIJU PROTIV NOVOG ZELANDA: Selektor Srbije otkrio zašto nisu igrali Bjelica, Bogdanović, Raduljica i Lučić

Izvor: Kurir, 25.Avg.2019

Selektor srpskih košarkaša Aleksandar ĐorĐević rekao je da je danas protiv Novog Zelanda ostvarena dobra i važna pobeda.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.