Izvor: MozzartSport.com, 26.Avg.2020, 20:22

Đorđe Ivanović pred potpisom za Olimpiju

Transfer u završnoj fazi

Nije zvanično – jeste blizu. Usijale su se telefonske linije na relaciji Beograd – Ljubljana, trajali su dve sedmice pregovori povodom transfera Đorđa Ivanovića i deluje da su uspešno privedeni kraju. Ofanzivac crno-belih u narednim danima seli se na Stožice, pošto je klub iz Humske 1 pristao da prosledi 25-godišnjeg fudbalera viceprvaku Slovenije.

Detaljni zasad nisu nisu poznati, mada se špekuliše da je u početku na stolu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bilo oko 300.000 evra na ime obeštećenja. Jedna od ideja čelnika dva kluba bila je da se ne posluje „živim novcem“, već da Ivanović ode u drugu sredinu u zamenu za drugu ratu za ranije realizovan transfer Makija Banjaka u suprotnom smeru. Šta je na kraju dogovoreno ostaće dilema još neko vreme, ali ona glavna je razvejana: Đorđe Ivanović napušta Partizan.

I to posle dve i po godine na Topčiderskom brdu, tokom kojih je skupio 70 utakmica, dao 17, namestio osam golova. Verovatno je mogao i više da su mu treneri više verovali, ali je po dolasku iz Spartaka dugo tražio sebe, selio se s pozicije na poziciju i na kraju dobijao šansu uglavnom s klupe za rezerve. Na poslednja dva susreta u dresu Parnog valjka imao je zapažen učinak, pokrenuo je tim ka pobedi u Surdulici i asistirao Takumi Asanu za het-trik protiv Inđije. Prethodno je odbio ponudu Vojvodine, interesovao se i jedan francuski klub, ali će ipak u komšiluk.

U međuvremenu je Đorđe Ivanović osvojio dva Kupa Srbije, a u poslednjem izdanju proglašen je za najboljeg strelca takmičenja, zbog pet golova Vodojaži iz Grošnice.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.