Izvor: MozzartSport.com, 09.Maj.2020, 21:47

Đorđe Despotović i Trabzon?

Napadač Orenburga mogao bi da naplati dobre partije

Ukoliko se pisanja turskih medija ispostave tačnim, fudbaler Orenburga Đorđe Despotović na leto bi mogao da ostvari prilično dobar transfer.

Naime, kako tamošnji mediji javljaju, za nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde se zainteresovao Trabzon i to po preporuci fudbalskog menadžera Okčana Tekdemira, a navodno su iz uprave lidera Superlige stigle pozitivne reakcije.

Despotović je na >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << sebe skrenuo pažnju sa osam postignutih golova na 20 utakmica u ne preterano ofanzivnoj ekipi kakva je Orenburg, što mu je čak obezbedilo i kapitensku traku kluba, kao i poziv Ljubiše Tumbakovića u reprezentaciju Srbije. Ono što ga posebno čini poželjnim je i činjenica da srpskom internacionalcu ugovor sa ruskim klubom ističe u julu ove godine, kada postaje slobodan igrač, te bi Trabzon to mogao da iskoristi.

U slučaju da dođe do reačizacije transfera, bila bi to najzvučnija destinacija u Despotovićevoj dosadašnjoj karijeri posle Crvene zvezde, s obzirom da je do sada između ostalog nastupao još za Kairat, Astanu i Lokeren.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.