Đoković uplatio pet miliona dinara za pomoć Novom Pazaru!

Izvor: RTS, 01.Jul.2020, 14:21

Đoković uplatio pet miliona dinara za pomoć Novom Pazaru!

Najbolji srpski i svetski teniser Novak Đoković donirao je pet miliona dinara za pomoć Novom Pazaru u borbi protiv koronavirusa, potvrdio je za RTS njegov pi-ar tim.
Novak je još jednom rešio da pomogne, njegova fondacija je uputila humanitarnu pomoć Novom Pazaru, gde je situacija veoma teška.

Tamo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je proglašena vanredna situacija zbog rasta broja obolelih od kovida 19, a juče su taj grad posetili ministar zdravlja i premijerka Srbije. 
Đoković je prošle nedelje saznao da je pozitivan na koronvirus, a našao se i na udaru kritika zbog organizacije serije turnira Adrija tur, koji je prekinut nakon što je Grigor Dimitrov takođe bio pozitivan.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Humani Novak: Donirao pet miliona bolnici u Novom Pazaru

Izvor: SandzakPress.net, 01.Jul.2020

Novak Đoković, najbolji srpski i svjetski teniser, još jednom je demonstrirao veličinu, odlučivši da donira pet miliona dinara bolnici u Novom Pazaru. U gradu na Jošanici situacija je alarmantna zbog pandemije koronavirusa i svaka pomoć je preko potrebna. Veliki šampion očigledno je svjestan...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.