Đoković u Rimu startuje protiv Španca Montanjesa

Izvor: Blic, 13.Maj.2013, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković u Rimu startuje protiv Španca Montanjesa

Najbolji teniser sveta Novak Đoković na turniru masters serije u Rimu startuje protiv Španca Alberta Montanjesa, koji je u prvom kolu savladao Slovaka Martina Kližana sa 2:1 u setovima - 3:6, 7:5, 6:3.

Španski veteran, 32. godišnji Montanjes, trenutno zauzima 89. mesto na ATP listi i poražen je od Đokovića u sva četiri dosadašnja međusobna duela.

Srpski teniser, kao prvi nosilac, slobodan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je na startu turnira. Ukoliko očekivano prođe prvu prepreku, Đoković u borbi za osminu finala igra sa boljim iz meča u kojem se Ukrajinac Aleksandar Dolgopolov sastaje sa pobednikom duela između Švajcarca Stanislasa Vavrinke i Argentinca Karlosa Berloka.

Masters u Rimu, gde je bio šampion 2008. i 2011. godine, biće Đokoviću poslednja priprema pred drugi gren-slem sezone, Rolan Garos.

Turnir na teniskom kompleksu "Foro Italiko" u prestonici Italije igra se za ukupan nagradni fond od 3,2 miliona evra.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ðoković u Rimu startuje protiv Montanjesa

Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Maj.2013

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković na turniru masters serije u Rimu startuje protiv Španca Alberta Montanjesa, koji je danas u prvom kolu savladao Slovaka Martina Kližana sa 2:1 u setovima - 3:6, 7:5, 6:3.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

RIM: Đoković startuje protiv Montanjesa

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Maj.2013

Najbolji igrač sveta Novak Đoković na turniru Masters serije u Rimu startuje protiv Španca Alberta Montanjesa, koji je u prvom kolu savladao Slovaka Martina Kližana sa 2:1 u setovima – 3:6, 7:5, 6:3.. (FOTO: AP). Španski veteran, 32–godišnji Montanjes, trenutno zauzima 89. mesto na ATP listi...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Novak rutinski odradio posao na startu turnira Rima

Izvor: Press, 14.Maj.2013, 19:19

Prvi reket sveta Novak Đoković plasirao se u drugo kola turnira u Rimu pošto je pobedio Španca Alberta Montanjesa rezultatom 2:0 (6:2, 6:2).

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.