Izvor: RTS, 01.Feb.2021, 13:18

Đoković sve bliže rekordu karijere

Najbolji teniser Srbije i sveta počeo je 306. nedelju na vrhu ATP liste i sve je bliži rekordu koji je davno zacrtao kao jedan od najbitnijih u karijeri. Đokoviću još četiri nedelje nedostaju da se izjednači sa Rodžerom Federerom, aktuelnim rekorderom, koji je skupio 310 sedmica na tronu.
Za sada je sasvim izvesno da će Đoković dostići Švajcarca, a od rezultata na ATP kupu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i Australijan openu zavisi da li će 8. marta oboriti njegov rekord.

Na ATP kupu, koji počinje večeras nakon ponoći po našem vremenu, Srbija sa Đokovićem brani titulu osvojenu prošle godine pobedom nad Španijom sa Nadalom u finalu.
Novak do završetka Australijan opena nema gde da dodaje nove bodove na konto, jer i na ATP kupu i na grend slemu u Melburnu brani titule.
Na drugoj strani Nadal je pre godinu dana na Australijan openu ispao u četvrtfinalu od Dominika Tima.
Jedini način kako bi Nadal mogao da spreči srpskog asa da postane rekorder je da Španac osvoji ATP Kup, Australijan open i da dođe do finala turnira u Roterdamu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Srbija odbranu titule na ATP kupu počinje protiv Kanade, Lajović prvi na terenu

Izvor: RTS, 01.Feb.2021

Najbolji srpski teniseri počinju odbranu titule na ATP kupu duelom protiv selekcije Kanade. Prvo će na teren Lajović i Raonić, a zatim i Đoković i Šapovalov. Treći meč igraju dublovi, Krajinović i Ćaćić protiv Raonića i Šapovalova. Program u Melburnu počinje oko ponoći po srednjoevropskom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.