Đoković sa Gaskeom za popravni

Izvor: B92, 12.Nov.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković sa Gaskeom za popravni



Najbolji srpski teniser Novak Đoković startovao je porazom na Masters kupu u Šangaju, ali već u utorak ima mogućnost da povrati šanse za plasman u polufinale. Đoković se sastaje sa Rišarom Gaskeom u prvom meču dana ''zlatne'' grupe, a posle njih na teren izlaze Španci Rafael Nadal i David Ferer.

Treći igrač sveta izgubio je od Ferera sa 2:0 po setovima 6:4, 6:4, dok je Francuz poražen od Nadala sa 2:1. Obojici je neophodna pobeda kako bi zadžali nadu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za polufinale.

Đoković i Gaske su se do sada sastajali tri puta i srpski teniser ima maksimalan učinak. Poslednji put bio je bolji u Estorilu kada je i osvojio turnir.

Nadal i Ferer su igrali šest puta i drugi teniser sveta vodi sa 4:2. Međutim, u poslednjem duelu na tvrdoj podlozi pobedio je Ferer na US Openu.

Meč Đoković-Gaske počinje u 10 časova po našem vremenu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.