Đoković protiv Tabila sutra od 14 sati, Kecmanović i Monteiro igraju od 11 sati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2024, 19:38

Đoković protiv Tabila sutra od 14 sati, Kecmanović i Monteiro igraju od 11 sati

Najbolji teniser sveta Novak Đoković meč trećeg kola na Mastersu u Rimu protiv Čileanca Alehandra Tabila igraće sutra na centralnom terenu od 14 sati, saopštili su organizatori.
Đoković je danas odradio trening, a na teren je došao sa kacigom na glavi i kroz šalu poslao poruku da je sve u redu nakon što je posle meča protiv Korentana Mutea "slučajno" pogođen flašom u glavu.
Na teren će i Miomir Kecmanović protiv Tijaga Monteira, a meč između Srbin i Brazilac igraće se na "Pjetranđeliju kao prvi od prvi od 11 časova....
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poznato kada će Novak u nedjelju na teren

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Maj.2024

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković meč trećeg kola na Mastersu u Rimu protiv Čileanca Alehandra Tabila igraće u nedjelju.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.