Izvor: RTS, 18.Nov.2022, 11:49

Đoković protiv Medvedeva na putu ka šestoj tituli Završnog turnira

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igra protiv Rusa Danila Medvedeva meč trećeg kola "Crvene grupe" na Završnom turniru. Duel u Torinu počinje u 14 časova, a njegov tok možete pratiti na našem portalu.
Naš najbolji teniser je u prva dva kola ubedljivo nadigrao Grka Stefanosa Cicipasa i Rusa Andreja Rubljova čime je praktično već obezbedio prvo mesto u grupi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i polasman u polufinale Završnog turnira, pa današnji meč neće imati rezultatski značaj.

Na drugoj strani Danil Medvedev, trenutno peti na listi svetskih tenisera, posle dva poraza je poslednji u grupi i nema nikakve šanse za plasman u dalje nadmetanje.
Đoković i Medvedev se odlično poznaju i odigrali su 11 međusobnih duela u karijeri, a Srbin vodi sa 7:4 u pobedama.
U polufinalnom duelu Novak Đoković će se sastati sa Tejlorom Fricom koji je savladao Ože-Alijasima sa 2:1 (7:6, 6:7, 6:2).
U drugom polufinalu sastaće se pobednik "Zelene grupe" Kasper Rud i drugoplasirani iz "Crvene grupe" o čemu će u duelu od 21 čas odlučiti Stefanos Cicipas i Andrej Rubljov.
Duel Novaka Đokovića i Danila Medvedeva u trećem kolu "Crvene grupe" počinje u 14 časova, a njegov tok možete pratiti na našem portalu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.