Đoković protiv Džumhura otvara Novu godinu

Izvor: RTS, 01.Jan.2019, 11:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković protiv Džumhura otvara Novu godinu

Novak Đoković igra protiv Damira Džumhura iz BiH u meču prvog kola na turniru u Dohi. Susret počinje posle 17.30 časova. Tok meča možete pratiti na našem portalu.
Novak Đoković Novu godinu započinje na turniru u Dohi. Prvi prepreka je Damir Džumhur iz BiH. Naš teniser je pre nekoliko dana trijumfovao >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na egzibicionom turniru u Abu Dabiju savladavši u finalu Južnoafrikanca Kevina Andersona sa 2:1 (4:6, 7:5, 7:5). Pokazao je da se dobro pripremio za novu sezonu u kojoj ima najviše ciljeve.

Đoković, prvi igrač sveta i Džumhur, koji zauzima 47. poziciju na ATP listi, do sada su se sastali samo jednom, prošle godine u šesnaestini finala mastersa u Parizu, pobedio je naš teniser kada je pri rezultatu 6:1, 2:1 protivnik predao meč zbog povrede.
Ukoliko savlada Džumhura, Novak će u drugom kolu igrati sa pobednikom duela u kome se sastaju Mađar Marton Fušovič i Rumun Marijus Kopil.
Duel između Đokovića i Džumhura počinje oko 17.30.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šta čeka srpske sportiste u 2019. godini?

Izvor: Vesti-online.com, 01.Jan.2019

Predolimpijska 2019. godina donosi mnoge izazove za srpske sportiste, juriće se vize za Tokio, medalje, titule na brojnim domaćim i međunarodnim takmičenjima, ali i rekordi na šta su nas mnogi navikli...Novu godinu, odmah po slavlju, otvara teniser Novak Đoković turnirom u Dohi kao uvertira za...

Nastavak na Vesti-online.com...

Đoković ubedljiv protiv Džumhura na startu Dohe

Izvor: RTS, 01.Jan.2019

Najbolji svetski teniser Novak Đoković savladao je Damira Džumhura sa 2:0 (6:1, 6:2) u meču prvog kola na turiniru u Dohi. Novak se sutra u narednom kolu sastaje sa Mađarom Martonom Fučovićem. . Najbolji srpski i svetski...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.