Djoković preko Štrufa do 900. pobede u karijeri i drugog kola AO

Izvor: Beta, 20.Jan.2020, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Djoković preko Štrufa do 900. pobede u karijeri i drugog kola AO

Srpski teniser Novak Djoković uspešno je počeo odbranu titule na Otvorenom prvenstvu Australije, pošto je danas u prvom kolu pobedio Nemca Jana Lenarda Štrufa sa 7:6, 6:2, 2:6, 6:1.Drugi teniser sveta je do svoje treće pobede protiv Štrufa u isto toliko mečeva stigao posle dva sata i 16 minuta igre.Ovo je bila rekordna 900. pobeda Djokovića u karijeri čime je postao tek šesti igrač u Open eri kojem je to pošlo za rukom."Lepo je vratiti se u ovu sjajnu arenu koja zauzima posebno mesto u mom srcu. Australijen open je moj najuspešniji turnir. Što se tiče današnjeg meča, počeo sam prilično dobro u prvom setu, drugi osvojio lagano, a onda je on izborio preokret u trećem zahvaljujući sjajnim servisima i forhendima. U četvrtom su stvari došle na svoje mesto", rekao je Djoković posle meča.Sedmostruki šampion Australijan opena je prvi stigao do brejka, poveo je sa 4:2, potom i 5:2, ali je Štruf posle nekoliko grešaka srpskog tenisera uspeo da se vrati i izjednači na 5:5. Prvi deo igre rešen je u taj-brejku koji je dobio Djoković sa 7:5.Srpski teniser je dobro počeo drugi set, odmah na početku je oduzeo servis protivniku, a novim brejkom u sedmom gemu samo je potvrdio ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĐOKOVIĆ POSLE REKORDNE 900. POBEDE: Australijen open je moj najuspešniji turnir (FOTO)

Izvor: Kurir, 20.Jan.2020

Lepo je vratiti se u ovu sjajnu arenu - poručio je Đoković posle trijumfa nad Janom Lenardom Štrufom u 1. kolu Australijan opena.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.