Đoković potvrdio da će igrati u Pekingu

Izvor: Kurir, 09.Jul.2012, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković potvrdio da će igrati u Pekingu

Đoković je prošle godine takmičenje propustio zbog povrede.

Najbolji srpski teniser, a od danas drugi na ATP listi, Novak Đoković potvrdio je da će od 23. septembra do 7. oktobra igrati na turniru serije 500 u Pekingu. Đoković je prošle godine takmičenje propustio zbog povrede.

"Bio sam jako razočaran što zbog povrede nisam mogao da igram u Pekingu prošle godine, tako da me raduje povratak na turnir. Peking mi je ostao u lepom sećanju jer >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << sam u prošlosti tamo postizao odlične rezultate. Jedva čekam da igram ponovo pred mojim navijačima", rekao je Đoković.

Srpski teniser je otkrio da će uskoro biti prikazan i TV spot o predstojećem turniru koji je snimljen u maju u Madridu.

"Ovo mi je bilo prvi put da se obučem kao mađioničar za jednu reklamu. Bilo je to drugačije iskustvo i prilika da uradim nešto novo i kreativno", rekao je Đoković.

On je četvrti igrač iz Top 10 koji se prijavio za učešće na Čajna openu. Pre Đokovića dolazak u Peking najavili su Španci Rafael Nadal i David Ferer, kao i Francuz Žo Vilfred Conga.

"Prošle godine, Novak se povukao u poslednji čas zbog povrede, što je bilo veliko razočarenje za sve nas i navijače. Ove godine ponovo igra neverovatan tenis i uzbuđeni smo zbog njegovog dolaska. Učešće su prijavila četvorica od prvih šest na listi i činimo sve da najbolji teniseri dođu u naš grad", rekao je direktor turnira Alfred Žang.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.