Đoković počinje pohod na titulu u Indijan Velsu

Izvor: RTS, 10.Mar.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković počinje pohod na titulu u Indijan Velsu

Najbolji teniser Srbije i sveta Novak Đoković sastaće se sa Amerikancem Bjornom Fratanđelijem u noći između subote i nedelje oko tri sata po našem vremenu. Po rasporedu je to četvrti meč na centralnom terenu, a Novak i Bjorn na teren izlaze posle duela u ženskoj konkurenciji između Petre Kvitove i Venus Vilijams.
Najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << teniser sveta Novak Đoković pohod na šestu titulu na Mastersu u Indijan Velsu kreće u drugom kolu u duelu sa domaćim teniserom Bjornom Fratanđelijem koji je trenutno 128. na svetskoj listi tenisera.

Fratanđeli je prošao kroz kvalifikacije, a onda potom u prvom kolu, posle preokreta, savladao Šveđanina Elijasa Imera sa 2:1 (4:6, 6:2, 6:2).
Đoković i Fratanđeli su igrali jednom i to baš u Indijan Velsu, kada je naš as slavio posle preokreta sa 2:6, 6:1, 6:2.
Ovoga puta će se sresti na centralnom terenu u četvrtom duelu po planu turnira. Pre njih će u ženskoj konkurenciji duel imati Petra Kvitova i Venus Vilijams.
Očekuje se da će meč Novaka i Bjorna početi oko tri sata posle ponoći po srednjeevropskom vremenu.
Protekle noći u prvom kolu na turniru Filip Krajinović je savladao Kazahstanca Mihaila Kukuškina sa 6:3, 6:4, a Dušan Lajović je bio bolji od Tara Danijela sa 7:6, 6:4.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.