Đoković pao na 18. mesto, najgori plasman od 2006. godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Maj.2018, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković pao na 18. mesto, najgori plasman od 2006. godine

Najbolji srpski teniser Novak Đoković na najnovijoj ATP listi pao je na 18. mesto, što je njegov najslabiji plasman još od oktobra 2006. godine.

Đokovića, koji je u drugom kolu Mastersa u Madridu eliminisan od Kajla Edmunda i izgubio 360 bodova jer je "branio" polufinale, sada čeka novi izazov u Rimu - gde brani finale.

Došlo je do smene i na prvom mestu, gde je ponovo Rodžer Federer, nakon što >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Rafael Nadal nije odbranio titulu u Madridu. Iza njih slede šampion iz Madrida Aleksandar Zverev, pa Grigor Dimitrov, Marin Čilić, Huan Martin Del Potro itd.

Filip Krajinović, koji ne igra zbog povrede, sačuvao je 26. mesto, Dušan Lajović je zahvaljujući četvrtfinalu u Madridu napredovao za čak 29 mesta i sada je 66. igrač sveta, dok je Viktor Troicki skočio sa 87. na 84. poziciju.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.