Đoković nesiguran za US Open

Izvor: B92, 05.Avg.2020, 14:42

Đoković nesiguran za US Open

Prema poslednjim informacijama, Novak Đoković nije siguran učesnik US Opena, kažu iz njegovog tima.

Nedavno smo dobili informacije da Rafael Nadal i Rodžer Federer neće igrati na US Openu i to je prvi put još od 1999. godine da se dogodi.

Bugarski teniser, Grigor Dimitrov, takođe je naveo da je neizvestan, ali da se čuo sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Novakom Đokovićem i da su pričali na temu nastupa.

Kako je potvrđeno iz Novakovog tima i njegov nastup na US Openu trenutno je neizvestan, tako da postoje šanse da i prvi reket sveta ne zaigra na tom prestižnom turniru.

On je stavljen na spisak učesnika US Opena, ali još uvek nije odlučio hoće li igrati, pa čim bude odlučio obavestiće javnost.
Pogledaj vesti o: US Open,   Rafael Nadal,   Federer

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.