Đoković ne očajava nakon eliminacije, sve misli usmerene na Njujork!

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2019, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković ne očajava nakon eliminacije, sve misli usmerene na Njujork!

Turnir u "Velikoj jabuci" počinje naredne nedelje.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nije uspeo da odbrani titulu na turniru u Sinsinatiju, ali to ga neće sprečiti da krene na titulu na predstojećem Ju Es Openu.



"Kada sve saberem, mnogo toga pozitivnog bilo je u mojoj igri. Možda sam izgubio meč, ali verujem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da nisam mnogo grešio. Izgubio sam od igrača koji je igrao zadivljujuće. Prihvatam to i idem dalje, u Njujork, čeka me nedelju dana treniranja i priprema."



"Cilj mi je da se maksimalno pripremim za Ju-Es open. Dopadaju mi se uslovi na Flašing medouzu, igranje na centralnom terenu. Boriću se za titulu kao i svi drugi, mislim da imam dobre šanse. Osećam se dobro i jedva čekam da turnir počne", istakao je Novak Đoković.

Srbin je eliminisan u polufinalu od kasnijeg šampiona Rusa Danila Medvedeva.

Ju-Es open na programu je od 26. avgusta do 8. septembra i igra se za nagradni fond od 57.238.700 američkih dolara.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.