Izvor: RTS, 27.Apr.2021, 21:05

Đoković ne igra na mastersu u Madridu, gubi 500 ATP bodova

Najbolji teniser sveta Novak Đoković neće igrati na mastersu u Madridu, prenosi španska "Marka". Đoković nema u planu da brani titulu u prestonici Španije, zbog čega će izgubiti 500 ATP bodova.
Marka je objavila da je svetski "broj 1" odustao od nastupa u "Magičnoj kocki" i da će prvi nosilac biti Rafael Nadal.

Novak je pre dve godine trijumfovao u Madridu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i zbog novog načina bodovanja, izgubiće polovinu od 1.000 stečenih bodova, što će umnogome uticati na trku za prvo mesto.
Tako se otvara realna mogućnost da nastupi na Srbija openu 2, koji će biti igran u nedelji pred Rolan Garos, kada Đoković obično odmara.
Masters u Madridu na programu je od 2. do 9. maja i igra se za nagradni fond od 2.614.465 evra.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Rafael Nadal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NOVAK DONEO ODLUKU - ODUSTAJANJE: Zvanično ostaje BEZ 500 poena

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2021

Nadalu će ovo dobro doći...Novak Đoković je rešio da ove godine ne učestvuje na Mastersu u Madridu. Marka je objavila da je svetski "broj 1" odustao od nastupa u "Magičnoj kocki" i da će prvi nosilac biti Rafael Nadal...Novak je pre dve godine trijumfovao u Madridu i zbog novog načina bodovanja,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

NEĆE GA BITI U GLAVNOM GRADU ŠPANIJE: Novak se oglasio zbog odustajanja od Madrida (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2021, 16:44

Najboji teniser sveta će izgubiti 500 bodova...Posle poraza u polufinalu Serbia opena Novak Đoković je najavio da će mu prioriteti biti pre svega grend slem turniri, a kao što su špnaski mediji i najavili, najbolji teniser sveta definitivno neće igrati na Mastersu u Madridu na kojem brani titulu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.