Djoković na spisku za Indijan Vels, ali je potrebna vakcinacija

Izvor: Beta, 09.Feb.2022, 23:28

Djoković na spisku za Indijan Vels, ali je potrebna vakcinacija

Najbolji teniser sveta Novak Djoković nalazi se na danas objavljenom spisku prijavljenih igrača za Masters u Indijan Velsu, ali su organizatori saopštili da je za učešće na tom turniru potrebna potpuna vakcinacija protiv korona virusa."S obzirom da su zdravlje i bezbednost glavni prioritet, turnir će zahtevati validan dokaz o potpunoj vakcinaciji za ulazak u teniski kompleks Indijan Velsa. Smernice za igrače su regulisane protokolima koje su uspostavili WTA i ATP i ograničenjima koja su uspostavile SAD u vezi sa statusom vakcinacije medjunarodnih putnika koji ulaze u zemlju", navodi se u saopštenju organizatora.Srpski teniser će tako da bi se borio za šestu titulu u kalifornijskoj pustinji od 7. do 20. marta morati da priloži dokaz o potpunoj vakcinaciji.Djoković je prošlog meseca, posle nekoliko dana borbe, deportovan iz Australije nakon što je Federalni sud potvrdio odluku ministra za imigracije Aleksa Hoka da mu poništi vizu.Ministar je odluku o ukidanju vize Djokoviću doneo jer bi, po njegovom mišljenju, prisustvo nevakcinisanog igrača moglo da podstakne protivljenje vakcinaciji protiv korona virusa, ali i zbog zabrinutosti za javno zdravlje.Na kraju, Španac Rafael Nadal je dve nedelje kasnije osvojio rekordnu 21. grend titulu pobedivši u finalu Rusa Danila Medvedeva.I Nadal i Medvedev, obojica vakcinisani, nalaze se medju ...
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Đoković na spisku za Indijan Vels, ali je potrebna vakcinacija

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Feb.2022

Najbolji teniser sveta Novak Đoković nalazi se na danas objavljenom spisku prijavljenih igrača za Masters u Indijan Velsu, ali su organizatori saopštili da je za učešće na tom turniru potrebna potpuna vakcinacija protiv korona virusa.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.