Đoković je ljut

Izvor: B92, 20.Jun.2022, 18:28

"Đoković je ljut"

Nekadašnji četvrti igrač sveta Greg Rusedski smatra da su tri čoveka sposobna da osvoje Vimbldon ove godine.

Najvećim favoritom smatra Novaka Đokovića, a njega, smatra Rusedski, mogu da zaustave samo Rafael Nadal i Mateo Beretini.

"Imate igrače sa potencijalom, ali pobeda je druga stvar. Ulazak u finale je jedna stvar, ali morate ovako da razmišljate, zbog svega što je velika trojka ili četvorka uradila", rekao je Rusedski i dodao:

"Đoković >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je ljut jer ove godine nije osvojio Grend slem, a doživeo je i taj poraz od Nadala na Rolan Garosu. Rafa pokušava da stigne do kalendarskog slema. Neće se pojaviti ako njegovo stopalo nije na 100 odsto i da nije spreman. Beretini je takođe spreman da ide daleko."

Vimbldon kreće 27. juna i traje do 10. jula.

Titulu brani Novak Đoković, koji je trofej u Londonu osvajao šest puta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.