Đoković i hiljade i hiljade stepenika (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 09.Nov.2018, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković i "hiljade i hiljade stepenika" (VIDEO)

Naš as na treningu u londonskoj dvorani "O2" potvrdio da je fizički izuzetno spreman za iskušenja na završnom turniru.

Novak Đoković je posle trijumfa na Vimbldonu krenuo ka vrhu svetske liste i na vrh je i stigao. I u dvorani koja je već nekoliko godina poprište završnog turnira sezone krenuo je ka vrhu tribina i na vrh je i stigao, ostavljajući utisak perfektne fizičke spremnosti. Za samo 25 sekundi.

Jumping into the weekend DjokerNole #NittoATPFinals pic.twitter.com/6rPsgTJgaw— >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ATP World Tour (ATPWorldTour) November 9, 2018

Usput, između treninga i odmora, za učesnike završnog turnira i u pojedinačnoj konkurenciji i u dublu priređeno je putovanje londonskim metroom. Uglađeni teniseri kao manekeni su se provozali podzemnom železnicom, pitajući se odreda gde su Nemcu Aleksandru Zverevu čarape.

Turnir počinje u nedelju mečevima Kevin Anderson - Dominik Tim i Rodžer Federer - Kei Nišikori u grupi "Lejton Hjuit". U ponedeljak igraju Marin Čilić - Aleksandar Zverev i Novak Đković - Džon Izner u grupi "Gustavo Kuerten". Prvi meč dana je u 15 časova, a drugi u 21.

It wasn’t just our #NittoATPFinals doubles players that hopped on to the London Underground this evening! #Selfie #Londonisopen pic.twitter.com/9ewxS76rAk— ATP World Tour (ATPWorldTour) November 9, 2018

Question time

Shoes and socks?

Shoes and no socks?#NittoATPFinals pic.twitter.com/j0QsNGDEgg— ATP World Tour (ATPWorldTour) November 9, 2018

“The name’s Federer.........Roger Federer.” pic.twitter.com/4Dx4AYy0eJ— ATP World Tour (ATPWorldTour) November 9, 2018

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.