Đoković i Troicki na terenu u Bazelu

Izvor: S media, 04.Nov.2010, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković i Troicki na terenu u Bazelu

Srpski teniseri, Novak Đoković i Viktor Troicki, nastaviće danas učešće na turniru u Bazelu, čiji nagradni fond iznosi 1 755 000 dolara.

Đokovićev drugi rival na putu ka odbrani titule biće Jarko Nieminen, trenutno 41. igrač sa svetske rang-liste.

Drugi nosilac je uspešniji u dosadašnjim međusobnim duelima i vodi 2:1 u pobedama, ali je Finac slavio u poslednjem, odigranom >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << prošle godine u Sidneju.

Bazel: Janko i Viktor kao furija

Bazel: Federer prejak za Janka

Nole i Ziki nominovani

Viktor Troicki će za rivala imati Pola-Anrija Matjua, 108. igrača sveta, protiv kojeg ima polovičan učinak, pošto obojica imaju po jednu pobedu i poraz, a zanimljivo je da su oba meča završena predajom zbog povreda.

Prema zvaničnom programu, Troicki i Matju će na teren u 16, a Đoković i Nieminen u 20 časova.

Srpski igrači biće danas aktivni i u dublu u bazelu, pošto će Janko Tipsarević i Lu Jen-Hsun u četvrtfinalu igrati protiv Lukaša Dluhija i Radeka Štepaneka, dok će Nenad Zimonjić i Danijel Nestor u osmini finala za rivale imati Marina Čilića i Kristofera Kasa.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Tenis

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.