Đoković i Monfis za finale Dubaija

Izvor: RTS, 28.Feb.2020, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković i Monfis za finale Dubaija

U polufinalu turnira u Dubaiju sastaju se Novak Đoković i Gael Monfis. Meč je na programu u 16 sati, a tok meča možete pratiti na našem portalu.
Najbolji teniser sveta rutinski se plasirao u polufinale ATP turnira u Dubaiju, pobedom nad Karenom Hačanovom iz >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Rusije.

Plasmanom u polufinale, Đoković je potvrdio ostanak na prvom mestu rang-liste.
Novak je u seriji pobeda od početka sezone - ima ih 16 uzastopnih, a 17. bi mu donela i finale u Dubaiju.
Turnir u Dubaiju igra se za nagradni fond od 2.794.840 dolara, ali titulu zbog povrede neće braniti Rodžer Federer.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković opet "rasplakao" Monfisa, za titulu protiv Cicipasa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2020

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u finale turnira u Dubaiju, pošto je danas savladao Gaela Monfisa 2:6, 7:6 (10:8), 6:1...Novak se juče rutinski plasirao u polufinale, pobedom nad Karenom Hačanovom iz Rusije...Đoković je nastavio impresivan niz jer sada u međusobnim mečevima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Ludi, ludi meč Novaka Đokovića za finale, sve u znaku broja 17!

Izvor: Sportske.net, 28.Feb.2020

Kakva pobeda srpskog tenisera!..Najbolji teniser sveta Novak Đoković pobedio je u polufinalu Dubaija od Gaela Monfilsa, francuskog tenisera sa kojim sada ima skor 17-0. Novak je napravio potpuni preokret, spasio tri uzastopne meč-lopte i na kraju slavio sa 2:6, 7:6 (7) i 6:1...Monfils igra tenis karijere,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.