Đoković i Anderson u četvrtfinalu dubla u Torontu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2018, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković i Anderson u četvrtfinalu dubla u Torontu

Srpski teniser Novak Đoković i Južnoafrikanac Kevin Anderson napravili su iznenađenje i plasirali se u četvrtfinale Rodžers kupa u Torontu u dublu pošto su pobedili francuski tandem Pjer Igo Erber - Nikolas Mau 4:6, 6:4, 10:7.

Oni su treće nosioce turnira savladali posle preokreta u super-tajbrejku za sat i po vremena igre.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Naredni rivali Đokoviću i Andersonu biće Hrvat Nikola Mektić i Austrijanac Aleksander Peja.

Đoković je u četvrtak eliminisan u singlu od Grka Stefanosa Cicipasa 6:3, 6:7 (5:7), 6:3, dok je Anderson bio uspešan protiv Belorusa Ilje Ivaške 7:5, 6:3.

Masters u Torontu igra se za ukupan nagradni fond od 5.939.970.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Đoković utehu pronašao u dublu

Izvor: OkRadio.rs, 10.Avg.2018

Novak Đoković utešio se nakon elimimacije sa Rodžers kupa u pojedinačnoj konkurenciji pobedom u dublu. Nekoliko sati nakon poraza od Stefanosa Cicipasa, Đoković je ipak slavio jednu pobedu.   Srpski teniser se u tandemu sa Kevinom Andersonom plasirao u četvrtfinale turnira u Torontu u konkurenciji...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.