Đoković drugi favorit Rolan Garosa, ali Rafa baš beži

Izvor: Vesti-online.com, 24.Maj.2017, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković drugi favorit Rolan Garosa, ali Rafa baš "beži"

Pre dva meseca, Novak Đoković je bio prvi favorit za odbranu krune na Rolan Garosu, ali kake se drugi Grend slem sezone bliži kraju, bukmejkeri najvećih svetskih kladionica mnogo veće šanse daju Rafaelu Nadalu, koji je osvojio tri titule na šljaci u 2017. godini (Monte Karlo, Barselonu i Madrid).

Kvota na "kralja šljake", devetostrukog šampiona Otvorenog prvenstva Francuske, na "Vilijamu Hilu" je 1,83, dok je na Srbina, koji brani parisku krunu - 4,33. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Treći favorit je Austtijanac Dominik Tim - 11,00, koji je jedini ove sezone uspeo da pobedi Rafu na njegovoj omiljenoj podlozi, i to prošle nedelje u četvrtfinalu Mastersa u Rimu.

Najboljem teniseru sveta Endiju Mareju daju se male šanse da se osvoji Rolan Garos. Kvota na Škota je čak 15,00, koliko je i na Stena Vavrinku, šampiona pariske šljake iz 2015. godine. U prvih 10 favorita su još: Aleksnadar Zverev, David Gofan, Huan Martin del Potro, Kei Nišikori i Nik Kirios.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Rafael Nadal

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.