Đoković dobio rivala u polufinalu

Izvor: B92, 05.Jul.2022, 20:21

Đoković dobio rivala u polufinalu

Britanski teniser Kameron Nori plasirao se u polufinale Vimbldona.

Trenutno 12. igrač sveta je bio bolji od Davida Gofana rezultatom 3:2 nakon tri i po sata igre. Po setovima je bilo 3:6, 7:5, 2:6, 6:3, 7:5.

Uskoro opširnije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nori rival Đokoviću u polufinalu Vimbldona

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Jul.2022

Britanski teniser Kameron Nori plasirao se danas u polufinale Vimbldona, pošto je pobedio Belgijanca Davida Gofana posle pet setova sa 3:6, 7:5, 2:6, 6:3, 7:5.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Nori pred polufinale traži savet od Novakovog velikog rivala

Izvor: B92, 06.Jul.2022, 09:08

Britanski teniser Kameron Nori nada se velikoj podršci sa tribina u polufinalu Vimbldona protiv Novaka Đokovića...Trenutno 12. igrač sveta gromoglasnu podršku imao je i u prethodnom duelu sa Davidom Gofanom, kojeg je savladao posle velike borbe i pet setova..."Dobro je biti ovde, ali postaje samo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.