Đoković četvrti nosilac u Hamburgu

Izvor: B92, 13.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković četvrti nosilac u Hamburgu



Nakon turnira u Rimu, Novak Đoković nastavlja tokom predstojeće nedelje ATP turneju učešćem na turniru Masters serije u Hamburgu. Đoković je postavljen za četvrtog nosioca na turniru koji se igra za nagradni fond od 2,080,000 evra. On će u prvom kolu biti slobodan, dok u drugoj rundi igra sa pobednikom duela između Francuza Benetoa i Nemca Šutlera.

Za razliku od turnira u Rimu, gde je u četvrtfinalu naišao na neprikosnovenog Rafaela Nadala, Đoković >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je sada izbegao najtežeg protivnika, a u slučaju plasmana u četvrtfinale igraće najverovatnije sa Amerikancem Džejmsom Blejkom, dok ga u polufinalu čeka Rodžer Federer. Pre toga, u trećem kolu, mogući protivnik je Rus Mihail Južnji.

Protiv Blejka, trenutno devetog na ATP listi, Đoković do sada nikada nije igrao. Amerikanac je ove godine odigrao samo jedan turnir na šljaci, kada je u Hjustonu stigao do polufinala.

U drugom delu žreba turnira u Hamburgu nalaze se finalisti iz Rima Nadal i Gonzales, kao i Davidenko i Robredo, dok je Endi Rodik otkazao učešće.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.